torsdag 16 juli 2009

Jo det är sant...

... jag träffade någon i dag.

Det är svårt att vara ett blankt papper inför detta. Jag försöker verkligen vara det, för att vara rättvis mot honom. Och det vill jag vara.

För han var jävligt fin.

10 kommentarer:

I väntan på dig sa...

Berätta meeeer!

Morgana sa...

oooh spännande!! :-)

loba sa...

Details, mah dear, we want details :)

Anonym sa...

Jamen... vadå blankt papper? Mendåså. Är du glad så är jag det med :) Ett tips är att göra det som gjorde dig glad igen -typ träffa honom igen ;)

Jeckan sa...

flickrummet: Blankt papper = "tänk inte på hur sugen du är att åka till Danmark och att bli mamma snart snart snart, det kan påverka dina eventuella beslut på att inleda ett förhållande med en potentiell pappa till framtida barn" Typ =) Vi ska träffas igen. På lördag...

Anonym sa...

du ser -anledningen till att jag är singel ;) Jag är aldrig taktisk -bara alla känslorna rätt av :) (eller jo, jag är taktisk så tillvida att jag ser till att inte låta mig brytas ihop av något, men annars..) Så ta du inga råd ifrån mig, utöver det att du ska se till så att du har det så gott som möjligt så ofta som möjligt ;)
Och du -snart lördag :)

Jeckan sa...

Antagligen för att jag är "taktisk" som jag är sigel... tänker för mycket på morgondagen, i stället för att leva i nuet =)

Anonym sa...

Ojdå! Nej så menade jag inte. Jag är rätt ordentligt övertygad att du gör allt precis underbart bra. Precis på ditt sätt -för ditt sätt är antagligen det allra allra bästa för dig. Och så var han ju fin sa du. Jag hoppas du får det jättebra. Kram!

Ett Nytt Liv sa...

Oooo vad spännande!! Jag vill också ha detaljer!
(PS du hittar mitt bebisfoto på Femmis interna sidor)

Mia sa...

Nu blir jag nyfiken! Du får berätta mer : )